- Vesti -

Brus Vilis prvi put u javnosti nakon vesti o bolesti FOTO

Brus Vilis viđen je prvi put nakon što je otkrio da napušta glumu jer mu je dijagnostikovana afazija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

U snimku koji je objavila njegova supruga Ema Heming Vilis, glumac je viđen kako šeta kroz šumovitu oblast tokom vedrog prolećnog dana. Ema je, takođe, podelila i seriju fotografija sa izleta na otvorenom na kojima su ona i njen muž sedeli na balvanu, uz natpis "Mama i tata u svom omiljenom staništu", a fotografiju je snimila njihova ćerka Mejbl Rej (10), koja je takođe viđena na snimku.

Brus Vilis se godinama priprema na najgore: "Rasprodao je imovinu vrednu 65 miliona dolara"

Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu ženu Demi Mur (59) i pet ćerki Rumer (33), Skaut (30), Talulah (28), Mejbel Rej i Evelin (7), objavila je prošle nedelje zajedničko saopštenje putem Instagrama u kom je obelodanjena dijagnoza.

Brus Vilis nije jedini - koje slavne ličnosti boluju od afazije?

"Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci", pisalo je na početku, a zatim su dodali da se u nedaćama koje su ih zadesile usled lošeg zdravstvenog stanja popularnog glumca svi drže zajedno.

Izvor je za "People" u sredu rekao da su "svi fokusirani na srećne trenutke koje mogu da podele sa glumcem" i da je "Ema posebno zahvalna na ćerkama koje ima sa Brusom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 156 idi na stranu