Razvela se zvezda filma "Ključ"; Sonja Kolačarić stavila tačku na brak posle 14 godina

Tiho, bez burnih reakcija i teških brakorazvodnih parnica dogodio se razvod Sonje Kolačarić. Atraktivna glumica i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević stavili su tačku na svoj brak, daleko od medijske pompe, uz dogovor da će nastaviti vrlo odgovorno i s puno ljubavi da odgajaju dvojicu sinova.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.04.2022.

15:00

Razvela se zvezda filma
Foto: Printscreen/TV Prva

"Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti", rekla je nedavno za štampano izdanje magazina "Story" glumica hit-filma "Ključ", koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost.

Bračne zavete ona i njen već sada bivši izabranik razmenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Glumica otkrila tajnu filma "Ključ": "Uspeli smo" VIDEO

Razvod Sonje Kolačarić vratio je pred kamere dramsku umetnicu, koja se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, povukla potpuno iz glume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: