Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO

Vil Smit je navodno primećen kako se konsultuje sa svojim predstavnikom za odnose s javnošću tokom reklama u pauzi za dodele Oskara nakon što je tokom navodnog nenameštenog sukoba ošamario Krisa Roka.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2022.

09:21

Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ramin Setude, izvršni urednik magazina Variety, objavio je na Tviteru snimak onoga što se dogodilo odmah nakon incidenta, napisavši: "Publicista Vila Smita je došao i razgovarao sa njim tokom poslednje reklame. Takođe je neko stajao pored Džejde".

Incident na dodeli Oskara: Vil Smit se razbesneo i udario komičara Krisa Roka VIDEO

Kolumnista nagrada Holivud riporter Skot Fajnberg takođe je otkrio da "tokom reklamne pauze, Vil Smit je povučen i utešen od strane Denzela Vašingtona i Tajlera Perija, koji mu daju znak da zanemari sve što se desilo.

Reakcije glumaca na incident na Oskarima - "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO

Čini se da Vil briše suze iz očiju dok sedi nazad sa Džejdom, a Denzel teši Džejdu i Vilov predstavnik pored njega." Bredli Kuper je takođe primećen kako razgovara sa Vilom Smitom nakon svađe.

Dobitnici Oskara - očekivani "najbolji film", suze Vila Smita

Incident između Vilijama i Krisa dogodio se nakon što je Kris napravio neprikladnu šalu o alopeciji Vila Smita, koji je sinoć osvojio Oskara za najboljeg glumca. Vil je odgovorio tako što je izašao na binu i naizgled ošamario Krisa, a zatim je više puta rekao Krisu da ne spominje ime njegove supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: