Kanje zapratio Karleušu - "Veza ili duet?"

Pojavio se novi dokaz popularnosti Jelene Karleuše u svetu, a to je potez repera Je Vesta, koji je zapratio srpsku pevačicu na društvenoj mreži Instagram.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2022.

19:31

Kanje zapratio Karleušu -
Foto: Profimedia

Istog trenutka kada je Je Vest na Instagramu počeo da prati Karleušu, pojavile su se teorije fanova, koje čak idu dotle da mnogi sumnjaju na simpatije repera prema Jeleni.

"Zamislite ovu vezu, to bi bio svetski hit", "Kakva vest, dokaz da nas sledeće čeka smak sveta, nema šta drugo da se desi više", "Ovo je u mojoj glavi sve smešnije i smešnije", "Kim reaguj", "Želim reakciju Džefrija Stara", pišu ljudi.

Džefri Star o navodima da je sa Kanjeom Vestom: "Ku*ke, reći ću samo jedno"
Foto: Printscreen
Ima i onih koji veruju kako dvoje muzičara spremaju duet.

Zvanično je: Kim Kardašijan "lajkovala" srpsku pevačicu

"Ako je mogao Snup Dog sa Ljupkom, može i Kanje sa Karleušom", "Idemo do vrha trendinga - srpskog i svetskog", "Želim da čujem duet", komentari su po mrežama.

Podsećamo, Jelena Karleuša je ranije tvrdila kako Kim Kardašijan kopira njen način oblačenja, a to se komentarisalo i u pojedinim američkim medijima, te nije prvi put kako se srpska pevačica povezuje sa porodicom Kardašijan-Vest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: