Eva Ras uvređena zbog Konstraktinog stiha: "Pesma je fašistička"

Glumica Eva Ras ne krije da je ostala u šoku pošto je odslušala Konstraktinu pobedničku numeru "In Corpore Sano" koja će nas ove godine predstavljati u Torinu na "Evroviziji".

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2022.

10:02

Eva Ras uvređena zbog Konstraktinog stiha:
Foto: Printskrin/TV Prva

Naime, ona tvrdi da je u pitanju "pesma koja govori protiv bolesnih ljudi", kojih je na planeti mnogo više nego zdravih.

Konstrakta o značenju teksta pobedničke pesme: "Nije jedina poruka o zdravstvenoj knjižici" VIDEO

"Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam to slušala, a kad sam te latinske rečenice prevela na Guglu, onda sam bila potpuno šokirana da je to jedna fašistička pesma koja govori protiv bolesnih ljudi, a na planeti Zemlji više je bolesnih nego zdravih. Ona forsira da je upala jetre ružna, pa nije ružna", ispričala je glumica gostujući u jednoj TV emisiji.

Sašu Popovića "zarazila" Konstraktina pesma: "Pomerena je i ima foru"

"Vi morate živeti sa tim, a ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene", smatra Eva.

"Umetnica mora biti zdrava": Gde je bila Konstrakta pre 20 godina?

"Sad mi je nedavno izašao novi roman, znači ja po njoj nisam umetnica, zato što me 20 godina leče od raka. Ja imam 82 godine i ja se vrlo dobro sećam Drugog svetskog rata, to je Hitler radio, da sortira ljude na zdrave i bolene", izjavila je ona u jednoj emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

265 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: