Sašu Popovića "zarazila" Konstraktina pesma: "Pomerena je i ima foru"

Direktor Grand produkcije Saša Popović, govoreći o Konstrakti čija je pesma pobedila u izboru za pesmu Evrovizije, priznao je da je u početku mislio da je ta numera "navijačka", ali da je na kraju glasao za Anu Đurić.

Život

Izvor: B92, TV Prva

Sreda, 09.03.2022.

09:47

Sašu Popovića
Foto: Printskrin/TV Prva

"Kada sam čuo da peva o kosi Megan Markl promenio sam kanal. Gledao sam nešto drugo, pa sam vratio i čuo tapšanje. U početku sam mislio da je pesma navijačka", rekao je Popović u Jutarnjem programu TV Prve, a zatim u studiju počeo da tapše u ritmu melodije "In Corpore Sano".

Srbljanović: "Sara Jo ima super telo i neka radi sa njim šta hoće", "Lukasu je mesto na Evroviziji"

"Glasao sam za Zorju, poslao sam 20 poruka. Kad je došlo finale, glasao sam za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala", priznao je Popović i dodao da ga je odmah pozvala Marija Šerifović i rekla da misli da će Konstrakta pobediti", rekao je Popović.

Zatim je prepričao anegdotu dan nakon finala takmičenja.

Izbor za Evrosong za pamćenje: gafovi Ane Stanić, Sara Jo-K, i jedna objava trudnoće

"Finale je bilo u subotu, u nedelju smo snimali Zvezde Granda i jedna od članica žirija je zakasnila. Kako se pojavila svi smo zapevali: 'Umetnica mora biti zdrava', onda je došla Viki iz šminkernice i smo smo zapevali: 'Umetnica mora biti lepa'", objasnio je slikovito Popović.

Dodao je da prvi put šaljemo neku pesmu koja je "pomerena i ima foru".

Da je ceo svet razume – Jutjub uključio Konstrakti engleske titlove

"Ne znam da li Evrovizija dozvoljava titl, ali fora je u tekstu", kaže Popović.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: