"Pesma razbija"; Britanski jutjuber: Umesto gluposti, Srbija na Evroviziju šalje umetnost

Poznati engleski jutjuber, jedan od autora kanala "Skonson Reactions", objavio je juče video u kome analizira Konstraktinu pesmu "In Corpore Sano" - prvu u srpskom trendingu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2022.

08:44

Foto: Printskrin/TV Prva

Jutjuber koji je domaćoj publici već poznat po komentarima na srpske pesme i filmove, naročito na legendarni film "Vidimo se u čitulji", sada je odlučio da oceni i numeru Ane Đurić koja će predstavljati Srbiju na "Evroviziji".

Konstrakta i kod Zendaje na Instagramu FOTO

Najpre je rekao da ne zna ništa o tekstu i izvođačici, ali da mora da je čuje s obzirom da je u trenutku kada je video na Jutjubu već imala 4 miliona pregleda, iako je izašla nekoliko dana pre toga.

"Umetnica mora biti zdrava": Gde je bila Konstrakta pre 20 godina?

Što je više slušao muziku i analizirao reči numere "In Corpore Sano", bio je sve uvereniji da ona ima mnogo dublje značenje nego što se čini na prvi pogled. "Ova žena radi nešto jedinstveno. Pesma razbija, nikada nisam video nešto ovako na Evroviziji, jer tamo obično gledamo gluposti, ali ovo je umetnost. Glasao bih za Srbiju", rekao je Britanac.

Sašu Popovića "zarazila" Konstraktina pesma: "Pomerena je i ima foru"

Ispod jutjub klipa, u komentaru je dodao da ova pesma nije za sve.

"Mnogi kažu da je pesma 'krindž', što je ok, imate pravo na svoje mišljenje. Ali, ako razumete umetnost i poruku koju ova pesma šalje, mislićete drugačije. Napred Konstrakta. Buntovna Skonson braća te podržavaju"", poručio je jutjuber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: