Nenada Okanovića predstavili kao ukrajinskog vojnika: "Umešan ni kriv ni dužan" FOTO

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija našeg glumca Nenada Okanovića, kog predstavljaju kao ukrajinskog vojnika.

Život

Izvor: B92

Utorak, 01.03.2022.

15:50

Nenada Okanovića predstavili kao ukrajinskog vojnika:
Foto: Printskrin/TV Prva

Pojedinci koji stoje iza ovog naloga navodno su Ukrajinci, ali se pojavio i na profilima srpskih tviteraša, a glumca su predstavili kao vojnika koji je poginuo tokom ruske agresije.

Objavili Rusima rat i odmah krenuli u sabotažu - preimenovali Putinovu jahtu

"Ovo je vojnik iz Ukrajine koji je uništio most u Harkovu i kao heroj umro. Njegovo ime je Oleski Štepanenko Okanovič", navodi se u objavi.

Ovim povodom portal 24 sedam stupio je u kontakt sa Okanovićem, koji je kratko prokomentarisao ono što se danas dogodilo.

"Putinov brat" Stiven Sigal konačno o Ukrajini - kruži njegova slika u uniformi

"Ne znam šta bih vam rekao. Video sam to, od jutros sam dobio 1000 poruka. Stvarno je to strašno. U svakom slučaju je bezveze, strašno je to, društvene mreže šta rade", rekao je on.

"Nije da ja ne želim da komentarišem događaje i da ne želim da se mešam, ja sam već umešan ni kriv ni dužan", zaključio je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: