Snup Dog otkrio kako ga je kraljica Elizabeta spasila

Reper Snup Dog ispričao je kako mu je kraljica Elizabeta pomogla da ne bude proteran iz Velike Britanije tokom devedesetih godina.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2022.

18:34

Snup Dog otkrio kako ga je kraljica Elizabeta spasila
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Snup je o kraljici pričao u intervjuu u kom se prisetio naslovne strane u jednim britanskim novinama iz 1994. godine, kada je uz njegovu fotografiju pisalo "Proterajte ovog zlotvora", navodi NME.

Taj naslov je osvanuo zbog toga što je u to vreme reper u Americi bio optužen za ubistvo, a nalazio se u Velikoj Britaniji u sklopu turneje.

Snup Dog je zajedno sa svojim telohraniteljem bio uhapšen kada je čovek upucan u Los Anđelesu 1993. godine, a zbog toga je bio optužen je za prvostepeno ubistvo. Optužba je odbačena tri godine kasnije.

Kada su upućeni pozivi da se zbog suđenja vrati u SAD, u njegovu odbranu je stala lično kraljica.

"Kraljica je rekla - ovaj čovek nije ništa uradio u našoj zemlji, može da ostane. Verujem da su joj Hari i Vilijam rekli - bako, molim te pusti ga, on je u redu. Volimo njegovu muziku. Kraljica, to je moja miljenica", izjavio je Snup Dog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: