Džejson Momoa i Lisa Bone ponovo zajedno: "Jedina žena koju je voleo"

Džejson Momoa (42) i Lisa Bone (54) odlučili su da svom braku daju još jednu šansu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2022.

08:28

Džejson Momoa i Lisa Bone ponovo zajedno:
Foto: Profimedia

Šest nedelja nakon iznenađujuće objave na Instagramu o razvodu, koja je sada obrisana, prijatelj zvezde Akvamena kaže za "Holivud lajf" (Hollywood Life) da se par predomislio, kao i da već ponovo žive zajedno.

"Džejson se vratio kod Lise pre dve nedelje i oni su ponovo zajedno. Odlučili su da rade na odnosu jer su toliko uložili jedni u druge", rekao je Džejsonov prijatelj listu.

Povreda očiju, kila, izvađena rebra – Džejson Momoa: "Dokrajčen sam"

Njihovo dvoje dece tinejdžera – ćerka Lola, od 14 godina, i sin, Nakoa-Vulf, od 13, "očigledno su oduševljeni što su njihovi roditelji dali još jednu priliku njihovom braku", rekao je izvor. Izvor dodaje i: "Svi se zaista nadaju da će uspeti ovog puta".

Iako su Džejson i Lisa, koji su se venčali u oktobru 2017. godine, u braku pet godina, počeli su da se zabavljaju pre više od 16 godina, 2005. godine. Njihova ljubavna priča seže i dalje od toga – barem sa Džejsonove tačke gledišta.

Džejson Momoa u nastavku filma "Fast And Furious"

U pojavljivanju 2017. u emisiji Džejmsa Kordena, Džejson je otkrio da je počeo da se zaljubljuje u Lisu kada je imao samo 8 godina nakon što je video njenu ulogu Deniz Hakstabl u sitkomu "The Cosby Show" iz 1980.

"Lisa jeste, i uvek je bila, jedina žena koju je Džejson voleo", rekao je pomenuti prijatelj glumca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: