Toti se oglasio o razvodu, vidno uznemiren poručio: "Obratite pažnju zbog dece" VIDEO

Legenda Rome Frančesko Toti i njegova supruga Ilari Blazi oglasili su se na društvenim mrežama da demantuju glasine u vezi sa razvodom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.02.2022.

11:06

Toti se oglasio o razvodu, vidno uznemiren poručio:
Foto: Profimedia

U poslednjih 48 sati u javnosti se širi informacija da će se bivši italijanski napadač i njegova supruga rastati nakon više od 20 zajedničkih godina, od kojih su 17 u braku.
Prema pisanju medija, Frančesko Toti i Ilari Blazi su čak živeli u različitim kućama dok ona nije prisustvovala njegovom rođendanu prošlog septembra. Međutim, Ilari je podelila priču na Instagramu na kojoj se vidi da Frančesko večera sa njom u restoranu u Rimu, dok je bivši kapiten Rome, prilično uznemiren, demantovao glasine u jednom video-snimku.
Foto: Printskrin/Instagram/Ilari Blazi
"Pročitao sam mnogo stvari o svojoj porodici i meni u poslednjih nekoliko sati", rekao je Toti.

"Nije prvi put da čujem ove lažne vesti, ali obratite pažnju, jer su deca uključena i moraju se poštovati. Iskreno, umoran sam da poričem ove glasine."

Ilari Blazi, jedna od najpopularnijih modela i TV ličnosti u Italiji, bila je ključna figura u profesionalnom životu bivšeg kapitena Rome. Jednom je čak javno kritikovala bivšeg trenera Rome Lučana Spaletija nazvavši ga "malim čovekom", mesecima pre nego što se Toti povukao iz fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: