Prevarant sa Tindera se brani i pokazuje novu devojku: "Sve je laž" VIDEO

Sajmon Leviev, čije je pravo ime Šimon Hajut, konačno je progovorio nakon dokumentarca "The Tinder Swindler". U prvoj izjavi koju je dao nakon što su njegove prevare razotkrivene, on poručuje da je "ceo film izmišljen".

Život

Izvor: Blic

Nedelja, 20.02.2022.

15:15

Prevarant sa Tindera se brani i pokazuje novu devojku:
Foto: Profimedia

On za "Inside Edition" u ekskluzivnom intervjuu koji će biti emitovan iz dva dela, 21. i 22. februara, poriče sve optužbe na svoj račun. U isečku koji je "Inside Edition" objavio, Šimon kaže: "Bio sam samo samac koji je želeo da upozna devojku na Tinderu...Nisam Tinder prevarant".

U drugom klipu koji je objaviovidi se Šimon koji izjavu daje dok kraj njega sedi njegova nova devojka manekenka.

"Ja sam najveći džentlmen na svetu, a oni sebi dopuštaju da me zovu Tinder prevarant. Nisam lažnjak i nisam prevarant, ljudi me ne poznaju, a sude mi". Inače, Šimon je već našao način da profitira od svoje "slave", pa na aplikaciji Cameo naplaćuje personalizovane snimke koje snima za fanove, a cene se kreću između 146 i 1460 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: