Imao je 13 godina kada je svet saznao da mu je Švarceneger otac: "Pozvan sam da izađem sa časa"

Džozef Baena (24) se, u intervjuu za "Men's Health", osvrnuo na dan kada je svet saznao da mu je Arnold Švarceneger otac.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2022.

15:59

Imao je 13 godina kada je svet saznao da mu je Švarceneger otac:
Foto: Profimedia

Baena je rođen u oktobru 1997. iz veze Švarcenegera i Mildred Patrisije "Peti" Bene, koja je skoro 20 godina bila zaposlena u porodici Švarceneger. Međutim, do 2011. godine nije objavljeno da je on Švarcenegerov sin.

"Veoma se dobro sećam tog dana. Bio sam osmi razred. Pozvan sam da izađem sa časa. Moja mama je tamo, i kaže: 'Moramo da idemo, svi saznaju za tebe i ko ti je otac", prisetio se Baena.

"Imam 13 godina. Vaše telo se transformiše, vaš um se menja. A sada mi se život preobrazio pred očima", rekao je Baena - sada prodavac nekretnina, ambiciozni glumac i bodibilder.

On i njegova majka sklonili su se od medija tako što su otišli ​​​​na putovanje u posetu rođacima u Teksasu.

"Ona je bila jedina osoba na koju sam mogao da se oslonim, a i ona je imala samo mene", priseća se Baena i dodaje: "Niko nije znao, a svi su želeli detalje. Čuvali smo jedno drugo".

Kako piše "Men's Health", Baena je odbio da kaže kada je prvi put razgovarao sa ocem nakon otkrića.
Foto: Profimedia
Baena je otkrio da je sa Švarcenegerom počeo da trenira kada je napunio 18 godina, priznajući da je bio veoma nervozan.

"Bio sam oprezan, pokušavao sam da vidim šta on radi i kako se ponaša", rekao je Baena.

Baena je ranije otkrio da ne koristi očevo prezime kako bi mu pomoglo u glumačkoj karijeri, a sada je ponovo govori oo takvoj odluci.

"Moj tata je staromodan. Ne veruje u poklone, već u to da se naporan rad isplati, a isto tako i ja", objasnio je on.

"Volim reč čast. Veoma sam ponosan što ne koristim tatine kontakte i što ga ne molim za usluge. Kada idem na audicije, oni ne znaju ko sam, jer nemamo isto prezime", rekao je Baena i dodao da kada dobije posao, zna da je sve uradio sam.

Kada je u pitanju želja da učini svog oca ponosnim, Baena je objasnio da mu je trebalo malo da shvati da ne mora da radi ono što je Švarceneger radio.

"Ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom. Srećan sam zbog svog odnosa sa tatom, ali sam srećniji zbog toga što radim ono o čemu sam uvek sanjao", rekao je Baena.

"Mnogi momci se muče sa pokušajem da učine svoje očeve ponosnim ili pokušavaju da izađu iz njihove senke. Ali dokle god radiš ono što želiš, to sve dolazi. Naravno, možda ti momci nemaju tako lepe tate", našalio se Baena.

Osim njega, Švarceneger ima i četvoro dece sa bivšom ženom Marijom Šrajver: Kristofera (24), Patrika (28), Kristinu (30) i Ketrin (32).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: