- Vesti -

Drogiranje i silovanje na jahti - žena tužila Krisa Brauna, traži odštetu od 20 miliona dolara

Kris Braun je tužen zbog navodnog drogiranja i silovanja žene na jahti usidrenoj pored kuće Paf Didija "Star Island" u Majamiju, Florida, piše "Rolling Stones".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema tužbi, profesionalnu koreografkinju, plesačicu, model i muzičku umetnicu, čiji identitet nije otkriven, pozvao je na jahtu 30. decembra prijatelj, dok je ona bila u poseti Majamiju.

Kris Braun nazvao košarkaša "pravim herojem" zbog stava o vakcini

Tvrdi se da je tokom poziva Braun zgrabio telefon i rekao joj da je "čuo za njenu muziku i pozvao je da što pre ode u Didijev dom na Star Ajlendu".

Žena je otišla do jahte i, prema tužbi, Braun joj je ponudio piće u kuhinji, dajući joj čašu sa mešanim pićem. Zatim su razgovarali o njenoj muzičkoj karijeri i "Braun joj je ponudio savete o započinjanju karijere u muzičkoj industriji". Braun joj je navodno po drugi put sipao piće, nakon čega je ona postala "dezorijentisana, fizički nestabilna i počela je da je hvata san", navodi se u dokumentu.

Kris Braun neće biti krivično gonjen zbog žene "sa umetkom"

U tužbi se tvrdi da je ta ženska osoba potom odvedena u spavaću sobu, gde je Braun zatvorio vrata i sprečio je da izađe. Prema tužbi, on ju je zatim skinuo i silovao, a nakon što je ejakulirao u nju, rekao je "završio sam". Sledećeg dana, Braun je zahtevao od nje da uzme pilulu za hitnu kontracepciju, navodi se u tužbi.

Žena koja je tužila pevača traži 20 miliona dolara odštete pored kaznene štete i advokatskih honorara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu