Dok ga većina osuđuje, Petar Grašo širokog osmeha poručuje: "Živim kao da mi je 23", a Danijela ćuti

Petar Grašo poslao je važnu poruku svojoj brojnoj publici koja željno iščekuje njegove koncerte, a otkrio je i zašto svoj život smatra 'jednom lepotom'.

Život

Izvor: hello magazin, vecernji.hr/

Nedelja, 23.01.2022.

14:12

Default images

Približavaju se termini velikih koncerata Petra Graše, koji se ovih dana nalazi u žiži interesovanja, pre svega zbog neočekivanih burnih zbivanja u privatnom životu.

"Postoji jedna mala mogućnost da, ako epidemiološke mere ne dozvole pun kapacitet u februaru, da koncerti ne budu otkazani ni po koju cenu, već ćemo ih pomeriti na nove termine u martu. To je moj odgovor, dobili smo hiljade mejlova... Otkazivanja sigurno neće biti, moguće odlaganje za neki drugi termin, ako bude – znaće se datum", rekao je Grašo.

Njegov razlaz sa Danijelom Martinović posle 25 godina zajedničkog žiovota, ali i informacije da čeka dete sa ekstremno mlađom Hanom Huljić, ćerkom slavnog kantautora Tončija, dočekane su na nož. Javnost je većinom bila zgrožena astronomskom brzinom kojom su se nizale informacije o srećnoj vezi sa ćerkom svog prijatelja i kolege, pa onda i vesti o prinovi. Ipak, Grašo se ne obazire puno na puritanske cenzore i maliciozne komentare, već, čini se, pomalo i potpiruje animozitet.

Insinuacije da je sa Hanom već tri godine u vezi i da je odlučio da paralelni život prekine tek pošto je mlada ćerka Tončija Huljića otkrila da je u drugom stanju, Petar jednostavno nije želeo da komentariše. Za hrvatske medije je samo napomenuo da se oseća kao da ima 23–24 godine i da u skladu sa tim i živi. "Moj život je jedna lepota", naglasio je, evidentno egzaltiran činjenicom da će napokon, uskoro postati tata.

"Nije bitno koliko si godina živeo, nego koliko si imao života u godinama", poentirao je on.

Upitan o prinovi, Grašo je prokomentarisao:

"Trebalo mi je neko vreme kao verovatno svakom čoveku da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sada živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, mi smo kao sve normalne porodice koje čekaju prinovu", izjavio je Petar Grašo.

Iako se očekivalo da će Danijela Martinović imati komentar, osim brisanja svih zajedničkih fotografija, nastalih u protekle 24 godine, ona je odlučila da ostane nema i ne iznosi prljav veš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: