- Vesti -

Glumica čiji su se roditelji smrzli u kući: "Nisu mi dali da uđem 10 godina, molila sam i plakala"

Glumica Ališa Vit oglasila se povodom šokantne smrti njenih roditelja koji su, pre mesec dana, pronađeni mrtvi u njihovoj oronuloj kući u Masačusetsu. Stariji bračni par je navodno umro od hipotermije, a grejanje im je bilo isključeno.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ališa Vit je na Fejsbuku objavila status u kome se javno oprašta od svojih roditelja i objašnjava kako je došlo do ovako tragične situacije. Glumica je odlučno odbacila mogućnost da je razlog bio taj što im nije ponudila pomoć, tvrdeći da je nisu puštali u kuću više od deset godina.

"Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglavi, dobre duše, ali uz to su pravili svoje izbore od kojih nisam mogla da ih odvratim. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla - na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grejanje isključeno. Nikada neću razumeti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, da mi ne dozvole da im pomognem. Srce mi je slomljeno", napisala je na svom nalogu na Fejsbuku.

Ališa je rekla da se mučila i koliko god je pomagala, nije mogla ništa više da uradi za njih. Objasnila je da je molila, plakala i pokušavala da ih urazumi, trudila se da ih ubedi da joj dopuste da im pomogne da se presele, ali svaki put bi se naljutili na nju, govoreći joj da nema pravo da im govori kako da žive svoj život i da su sve držali pod kontrolom.

Rekla je takođe da joj je detektiv preko telefona saopštio da su njeni roditelji pronađeni mrtvi, nakon što je pozvala socijalnu pomoć jer se zabrinula pošto joj se nisu javljali.

Ališa Vit je takođe rekla da joj nije bilo dozvoljeno da uđe u njihovu kuću više od 10 godina i da nije znala u kakvom je stanju.

Sumnja se da je stariji bračni par preminuo od hipotermije jer je jedno od njih pronađeno u kaputu. Ali njihovo zdravlje se s vremenom pogoršavalo, jer se njen otac Robert (87) borio sa rakom, a njena majka Dajen (75) je bolovala od Parkinsonove bolesti.

Poznatu glumicu znamo iz filmova Dina i Urbane legende, kao i iz serija Sibil, Tvin Piks, Sopranovi i Friday Night Lights.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu