Glumac iz "Mućki" ima tešku bolest - čuveni Miki Pirs se obratio javnosti

Patrik Marej, zvezda nekadašnje hit serije Mućke, objavio je da mu je dijagnostifikovan maligni tumor na plućima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

08:32

Glumac iz
Foto: Profimedia

"Pre neki dan sam video vladinu reklamu u kojoj se savetuje svima koji pate od nadutosti, osećaju bolove ili nelagodu u abdominalnom predelu i imaju problema sa zatvorom da pitaju svog lekara opšte prakse da ih uputi na ultrazvuk. U potpunosti je bezbolno i može da vam spasi život", napisao je Marej na Tviteru. "Od sada govorim iz ličnog iskustva. Naravno da bih želeo svoje zdravstveno stanje da držim u tajnosti, ali bilo bi u potpunosti sebično da nisam prihvatio ulogu u ovoj reklami. Zahvaljujući ultrazvuku, imam šansu da se izborim. Pomoću ultrazvuka su uočeni tumori, a on je pokazao da su mojim organima potrebne dalje lekarske analize", dodao je glumac.

"Išao sam na ultrazvučni pregled svih ovih meseci. Mnogi za ove simptome krive godine i nelagodu ili jednostavno smatraju da imaju slab želudac. Nemojte zanemariti te simptome ako potraju", zaključio je.
Patrik je tumačio lik Mikija Pirsa u 20 epizoda serije Mućke. Nakon što je završeno snimanje legendarne serije 2003. godine, dobio je nekoliko uloga, ali je na kraju odlučio da napusti glumu pa je postao taksista u Kentu.

Na kraju je bio prisiljen da promeni posao jer se borio s hroničnom opstrukcijskom bolesti pluća, koja uzrokuje poteškoće s disanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: