Džeremi Ajrons kupio ostrvo, planira da gaji ponije i stoku: "Ionako se sve manje bavim glumom"

Engleski glumac Džeremi Ajrons (73), zvezda nedavno objavljenog filma "House of Gucci", tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je da je kupio malo ostrvo sa kolibom, gde planira da se bavi stočarstvom i poljoprivredom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

11:54

Džeremi Ajrons kupio ostrvo, planira da gaji ponije i stoku:
Foto: Profimedia

Kako je ispričao u emisiji "Late Night with Seth Meyers", Ajrons planira da na ostrvu, koje se inače nalazi u blizini njegovog zamka iz 15. veka u okrugu Kork u Irskoj, uzgaja ponije i stoku.

"Kupio sam veoma malo ostrvo sa kolibom nedaleko od porodičnog doma do kojeg se može i doplivati. Uzgajaću ponije i stoku. U poslednje vreme ionako se više bavim poljoprivredom, a sve manje glumom", rekao je oskarovac.

Novo ostrvo je oko 100 metara udaljeno od dvorca Kilko, koji je Ajrons kupio 1988. godine sa svojom bivšom suprugom Šinejd Kjuzak. Do zamka iz 15. veka, koji je potpuno renoviran, stiže se kratkim nasipom sa kopna na jugozapadnom vrhu Smaragdnog ostrva.
Foto: Dvorac Kilcoe; Profimedia
Glumac je ranije prepričao anegdotu koja se desila tokom obnove dvorca Kilko.

"Izgradili smo kastelacije, deo koji ide gore-dole. Vrlo smo ga pažljivo planirali i napravili modele. Kad je konačno bilo gotovo, pogledali smo ga i mislio sam da nije u redu, da je premalen", prisetio je Ajrons, i dodao da mu je jedan od prijatelja rekao da neće građevinarima reći da idu gore.

"Tako sam se popeo na 13 spratova skele, stigao do vrha i rekao: 'Ovo je divno, momci, ali zapravo mora da se sruši i napravi veće. Nije dovoljno snažno", ispričao je glumac.

Podsetimo, Džeremi u filmu "House of Gucci" tumači ulogu Rodolfa Gučija, a osim toga, zapažene uloge ima u ostvarenjima poput "Umri muški 3", "Mletački trgovac", "Smrtonosni blizanci", "Crni ponedeljak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: