Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Rialda Kadrić preminula je pre tačno godinu dana na ulici u Atini u 58. godini. Vest o njenoj smrti u sekundi je obišla region, a neverica i dan-danas ne prestaje.

Život

Izvor: B92, hellomagazin

Sreda, 26.01.2022.

11:07

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka
Foto: Printskrin/TV Prva

Iako se davne 1984. godine odselila u London, gde se školovala, zaposlila i kasnije udala, život je iznenada izgubila boraveći u Grčkoj.

"Živimo u kulturi presije da budemo dobro": Ovako je govorila Rialda Kadrić VIDEO

I dok je javnost sa nestrpljenjem iščekivala nastavak snimanja serijala "Lude godine", kome se Rialda veoma radovala, sudbina je imala drugačiji plan. Rialda Kadrić preminula je koračajući ulicama Atine, baš onako kao što i njena majka pre mnogo godina.
"Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život", reči su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu.

Rialda je odlučila da nastavi život daleko od Srbije, a prošlog januara, i to 26. i sama je izgubila život na ulicama velikog grada, baš kao i njena majka – od srčanog udara.
Njenog partnera u popularnoj seriji – Vladimira Petrovića (67), koji je igrao Bobu, vest o smrti drage koleginice šokirala je.

"Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem", rekao je vidno uznemiren Vladimir za portal "24sedam.rs".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: