- Vesti -

Raskinula sa Entonijem Hopkinsom jer ga se plašila: "Samo sam zamišljala kako jede ljude"

Zvezda programa "Martha Knows Best", čuvena kuvarica i TV lice Marta Stjuart (80) u prošlosti je bila u vezi sa britanskim glumcem Entonijem Hopkinsom (84), ali je raskinula s njim i to zbog jedne od njegovih najznačajnijih filmskih uloga, piše "Pipl" (People).

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Marta Stjuart je gostovala u emisiji voditeljke i komičarke Elen Dedženeris i tom prilikom učestvovala u igri "Dve istine i laž", kada je i otkrila razlog zbog kog je napustila čuvenog glumca.

"Zabavljala sam se sa ser Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula s njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lekteru", rekla je Marta, uveravajući Elen Dedženeris da govori zaista istinu.

"Imala sam veliku kuću u Mejnu, posed od stotina jutara šume, ali nisam mogla da zamislim da tamo odvedem Hopkinsa, jer sve o čemu sam razmišljala bilo je kako je u filmu jeo ljudsko meso", dodala je ova poslovna žena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. odigrao prvi put lik Hanibala Lektera, i za tu ulogu osvojio nagradu "Oskar" za najbolju mušku glavnu ulogu.

Zvezda šou-programa "Martha Knows Best" nije otkrila u kom periodu je bila u vezi s Hopkinsom, ali je o njihovoj ljubavi kratko govorila i 2006. tokom intervjua sa Hauardom Sternom, kada je izjavila da ga je volela, ali da je bio "strašan". I tada je pomenula kako nije mogla zamisliti da odvede glumca na imanje okruženo šumom.

"Želiš li da ti nešto pojede mozak dok sediš u svojoj predivnoj dnevnoj sobi u Mejnu? Verovatno bih imala jako lep odnos s Entonijem Hopkinsom, ali nisam mogla preći preko toga sa Lekterom", kazala je Marta Stjuart u razgovoru sa Sternom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu