"Sarmagedon": Nova vrsta bureka izazvala buru na društvenim mrežama FOTO

Oduvek se vodi bitka između onih koji tvrde da je bolji burek sa sirom i drugih koji ga vole s mesom, ali sada se pojavila nova vrsta bureka - sa sarmom. Sasvim očekivano, objava na Tviteru je izazvala žestoku raspravu u komentarima.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

15:40

Foto: Shutterstock/djphotographics

Mnogima je burek sinonim za dobar, jak doručak.

Osim sa sirom i mesom, u pojedinim pekarama postoji burek sa šunkom i kačkavaljem, ali sada je izgleda ovo jelo dostiglo vrhunac inovativnosti.

Naime, pojavio se burek sa sarmom.

Hrvati imaju novu reč za ćevape – restoran ih već tako zove Potpuno očekivano, komentari ispod ove objave su bili svakojaki.

Neki su novine doživeli burnije nego što bi trebalo, pa je tako jedan od komentara bio i "Dabogda se zaratilo".

"Ostao ručak od juče, pa da se ne baci", "Burek srama bi bilo tačno", "Ubacili kiselog kupusa u pitu s mesom", "Jedva čekam burek ruska salata", "Sarmagedon", "Voleo bih da vidim kako izgleda presek", samo su neki od komentara.

Sasvim je sigurno da burek sa sarmom nikoga nije ostavio ravnodušnim. A da li biste vi probali ovaj specijalitet? Pišite nam u komentarima

Kažnjen jer je jeo burek bez maske; Buregdžinica: "Mi ćemo da platimo kaznu" FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: