Čuveni Rodni se povlači - glumac tuguje zbog sina

Glumac Nikolas Lindherst (60), srpskoj publici poznat po ulozi Rodnija u legendarnoj seriji "Mućke", odlučio je da se povuče sa televizije, otkrio je njegov prijatelj, pisac Lorens Marks.

Život

Izvor: Nportal

Ponedeljak, 24.01.2022.

10:10

Čuveni Rodni se povlači - glumac tuguje zbog sina
Foto: Profimedia

Legenda komedije neće se više pojavljivati pod reflektorima, jer tuguje zbog tragične smrti sina Arčija, koji je stradao od krvarenja u mozgu sa samo 19 godina u oktobru 2020, piše britanski "Dejli Star".

Pisac Lorens Marks, koji Nikolasa poznaje više od 25 godina, upozorava da je malo verovatno da će se on ikada vratiti u šoubiznis.

"Nikolas je doživeo tragediju. Mora da mu je to slomilo srce. To bi slomilo svačije srce", rekao je Marks za Dejli Star.

On je dodao da je glumac uvek držao podalje od očiju javnosti, a sada će, kako kaže, to činiti više nego ikada.

"Izgubio je sina. Želeo bih da kažem da ćemo ga ponovo videti kako glumi, ali mislim da nećemo. Moraćemo da živimo od vizuelnih sećanja na njega, a imamo ih mnogo. Moramo biti zahvalni na tome", dodao je Marks.

Nikolasova blistava karijeru na televiziji trajala je skoro pet decenija.

Od svih "Mućki" jedino je Triger postao milioner

Milioni ga znaju po tome što je igrao Rodnija Trotera u seriji "Mućke" (Only fools and horses) i Gerija Speroua u seriji "Laku noć, draga".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: