Bruno Langer, pevač benda Atomsko sklonište: Aki nije stigao da poseti majku, teško je bolesna

"Malo je reći veliki roker, otišao je veliki čovek", rekao je u izjavi za regionalne medije Bruno Langer, frontman grupe Atomsko sklonište i dugogodišnji kolega i prijatelj Akija Rahimovskog.

Život

Izvor: Dnevno.hr

Nedelja, 23.01.2022.

13:54

Bruno Langer, pevač  benda Atomsko sklonište: Aki nije stigao da poseti majku, teško je bolesna
Foto:Printscreen/Prva televizija

Upoznali su se, kaže, kad je Atomsko sklonište u Ljubljani snimalo svoj drugi studijski album.

Aki je tamo služio vojsku, a njihov bubnjar ga je izvlačio iz kasarne i dovodio na druženja. "Rekao je da jedva čeka da završi vojsku jer s Parnim valjkom ima velike planove", ispričao je Langer.

"Svugde je prednjačio, uvek je imao ideje i planove", dodao je i rekao da mu je večito zahvalan zbog kolegijalnosti koju je Aki iskazao 2012. godine kada se raspao Langerov projekat Memorijal Serđo Blažević.

"Danas, odmah nakon vesti o smrti, čuo sam se s Garom Tavatijanom, bubnjarom Leba i soli, i kaže da je Aki sutra trebao da dođe u Skoplje jer mu je majka teško bolesna. Zato je u zadnje vreme često boravio u Skoplju", objasnio je pevač Atomskog skloništa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: