- Vesti -

Španski dvor trese nova afera: Kraljev zet uhvaćen u preljubi "Rešićemo to mirno"

Poslednjih godina špansku kraljevsku porodicu potresaju brojni skandali - od bekstva kralja Huana Karlosa zbog finansijskih malverzacija, suđenja njegovoj ćerki Kristini zbog korupcije i pronevere, preko zatvora za njenog supruga Inakija Urdangarinoa, do preljube.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Upravo je Urdangarin ovih dana glavna tema svih španskih medija, zbog snimljenih fotografija na kojima 54-godišnji bivši rukometaš šeta plažom, držeći za ruku tada još uvek nepoznatu ženu.

Njegova supruga, infanta Kristina de Borbon, koja poslednje vreme živi u Švajcarskoj, sa celom pričom je odavno upoznata, stoga je nije dočekala nespremna.

Da stvar bude zanimljivija, i njihov 21-godišnji sin Pablo Urdangarin, koji je krenuo očevim stopama i uspešan je rukometaš, medijima je izjavio kako se "svi i dalje vole jednako"

Inaki i Kristina poslednji put su u javnosti snimljeni prošlog meseca, tokom porodičnog odmora u Baquieru Bereteu. Par, koji je u braku od 1997. godine, ima četvoro dece - sinove Huana, Pabla i Migela i ćerku Iren, a Inaki od juna 2018. služi zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i 10 meseci.

Zbog, očito dobrog ponašanja, prošle mu je godine odobren zahtev da se preseli u španski zatvor 3. stepena, što znači da jedino što mora je jednom nedeljno pojaviti se i prijaviti u zatvoru.

Na reakciju preljubnika nije se trebalo dugo čekati, pa je Inaki Urdangarin progovorio o fotografijama na kojima šeta sa svojom saradnicom iz advokatske firme "Imaz & Asociados2, neobičnog imena Ainhoa Armentia. '

"Uhvaćen" pri dolasku u kancelariju u Vitoriji, Urdangarin je okupljenim novinarima jednostavno rekao:

"Stvari se događaju i mi ćemo to rešiti na najbolji mogući način". Na pitanje kako je na sve reagovala njegova porodica, bivši rukometaš smireno je dodao: "Sredićemo situaciju krajnje mirno i zajedno, baš kao i uvek".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu