Plejbojeva vila kao sektaški kult - Holi Medison: "Mislile smo da je Hef fin čovek"

Najpoznatija bivša devojka Hjua Hefnera, Holi Medison (42) nastavlja da otkriva detalje o vremenu koje je provela u Plejbojevoj vili, u okviru predstojećeg dokumentarnog serijala "Secrets of Playboy".

Život

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

15:09

Plejbojeva vila kao sektaški kult - Holi Medison:
Foto: Profimedia

"Najgore je bilo za naš 19. rođendan": Bliznakinje otkrile bizarne detalje iz "Plejboj" vile

U novom snimku dokumentarca, koji će premijerno biti prikazan 24. januara, Medison je vilu, u kojoj je živela od 2001. do 2008. godine, uporedila sa kultom.

"Svi smo bili na neki način zavedeni i od nas se očekivalo da mislimo o Hefu kao o stvarno dobrom momku. Razmišljale da nije onako kako ga predstavljaju u medijima - on je fin čovek", ispričala je Medison. Rekla je da se osećala "zarobljeno", optužujući Hefnera da im je ograničavao pristup bilo kome i bilo čemu van vile.

"Tamo je bilo lako biti izolovan od spoljašnjeg sveta. Imale smo policijski čas u 9:00, rečeno nam je da nam niko ne dolazi. Nije nam bilo dozvoljeno da napustimo vilu osim u slučaju porodičnog praznika".

Ni pudlica u Plejbojevoj vili nije ostala imuna na kokain: "Lizao je poznatu osobu po nosu"

U drugom snimku objavljenom prošlog meseca, Medison je detaljnije opisala toksičnu atmosferu u vili, ispričavši kako je Hefner navodno reagovao kada je odlučila da se ošiša bez njegove dozvole.
"Mislim da je prošlo otprilike šest meseci kada sam se slomila pod tim pritiskom što moram da izgledam kao sve ostale", priznala je ona. Kada je stigla kući nakon što je promenila izgled, Medison tvrdi da je Hefner vikao na nju i rekao da zbog toga izgleda "staro i jeftino".

Bivša Plejbojeva zečica otvoreno je pričala i o prvoj noći koju je provela sa Hjuom u vili, tokom gostovanja u podkastu "Power: Hugh Hefner", u decembru prošle godine.

Nakon što se pridružila Hefneru i njegovom društvu na jednoj žurci u klubu, svi zajedno su otišli u vilu, gde se desilo ono, kako Holi kaže, na šta nije bila spremna.

"Iako sam znala da to neće biti tradicionalan prvi sastanak, nisam ni očekivala da ćemo nuižno imati seks te noći", rekla je Medison.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: