Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu

Pevačica i glumica Lejdi Gaga je otkrila da su ona i Selma Hajek snimile scenu seksa koja je isečena iz filma "House of Gucci".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

15:05

Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu
Foto: Profimedia

Govoreći u intervjuu koji je objavljen na Tviter nalogu Popa Krejva, Gaga (35) - koja bi trebalo da dobije Oskara za ulogu Patricije u drami zasnovanoj na stvarnim događajima o ubistvu Mauricija Gučija - rekla je da postoji čitava strana filma koja se nije našla u finalnoj verziji.

Crna "Guči" udovica: "Unajmila sam ubicu jer slabije vidim, nisam htela da promašim"

Prema Gaginim rečima, Patricia - osuđena zbog naručivanja ubistva svog muža Mauricija, koga u filmu glumi Adam Drajver, "razvila je seksualni odnos" sa svojim psihijatrom Đuzepinom 'Pinom' Auriemom, koju tumači Selma Hajek (55).
"Postoji čitava strana ovog filma koju niste videli gde smo Pina i ja imale seksualni odnos", otkrila je Gaga i dodala: "Režiser je isekao, ko zna".

Ledi Gaga govori srpski u novom filmu VIDEO

"To je bila želja režisera Ridlija Skota, a sećam se da sam tokom snimanja sa Selmom rekla: 'Pa nakon što Mauricio umre, stvari bi mogle da postanu uzbudljivije?'. Selma je pomislila: 'O čemu pričaš?', a onda je dodala: 'Mislite da se ona šali'", ispričala je Lejdi Gaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: