- Vesti -

Čast mi je da ugostim Novaka Đokovića, čiji su nas preci oslobodili od Turaka

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević se pod Ostrogom sreo sa najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem, počasnim građaninom Nikšića.

Izvor: Kurir
Podeli

"Ovih dana planiram da obavim veliki broj razgovora sa građanima Nikšića…Počeo sam od počasnog. Velika radost susreta sa našim Novakom pod Ostrogom" napisao je Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Skupština opštine Nikšić proglasila 10. septembra prošle godine najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića počasnim građaninom Nikšića, a tom prilikom je gradonačelnik Nikšića kazao:

"U tom ratu kad smo oslobođeni od Turaka učestvovali su i Đokovićevi preci. To se dešavalo negde upravo ovih dana, pa zato baš na današnji dan i donosimo ovu odluku. Zaista mi je zadovoljstvo što se ovaj predlog našao na današnjoj sednici, biće mi još više zadovoljstvo ukoliko ga prihvatite i usvojite. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Novaku Đokoviću za sve ove godine njegove karijere do sada u kojima je pružao ovom narodu, ne samo Nikšićanima već i građanima u čitavom regionu, utehu i radost onda kada utehu i radost sa mnogih drugih adresa nisu mogli dobiti" kazao je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu