Beba Borisa Džonsona pozitivna na kovid: Romi ima šest nedelja i teške simptome, tvrde mediji

Šestonedeljnu ćerku britanskog premijera Borisa Džonsona teško je pogodio kovid, objavio je Dejli mejl.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

11:01

Beba Borisa Džonsona pozitivna na kovid: Romi ima šest nedelja i teške simptome, tvrde mediji
Foto: Profimedia

Iz kabineta premijera je prošle nedelje objavljeno da je član porodice bio pozitivan na virus. Nije bilo navedeno ko je u pitanju, ali se pretpostavljalo da je njegova ćerka Romi.

Boris Džonson u 57. sedmi put tata: Britanski premijer ponosno pokazao ćerkicu Romi

Izvor je za Dejli mejl rekao da je ona "prilično teško" patila od virusa kojim se zarazila kada je imala svega pet nedelja, ali da se sada "oporavlja".

Džonson se nije pojavljivao u javnosti nekoliko dana nakon prošlonedeljnog saopštenja, a ponovo se pojavio tek u utorak kada je dao intervju za Skaj njuz o skandalu "Partigejt" u vezi sa žurkama organizovanim u Dauning stritu. Romi Ajris Šarlot Džonson rođena je 9. decembra u Univerzitetskoj bolnici u Londonu i živi sa ocem Borisom, majkom Keri (33) i starijim bratom Vilfredom, koji ima 20 meseci.

Prošlog četvrtka premijer je otkazao posetu Lankaširu, a Dauning strit je saopštio samo da je "član porodice bio pozitivan na kovid" ne navodeći ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: