Zvezde znaju: Australija "navlakuša"; Novak se neće vakcinisati, a igraće turnire VIDEO

Trenutno se nalazimo u fazi retrogradnog Merkura, čiji uticaj, kako smo do sada nebrojeno puta čuli, a mnogi i iskusili, donosi haotičnu energiju. Međutim, ovaj period, koji će trajati do 3. februara, prema rečima astrološkinje Bosiljke Veselinović, bio je povezan i sa dešavanjima oko Novaka Đokovića u Australiji.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

13:20

Zvezde znaju: Australija
Foto: Printskrin/TV Prva

"Detaljno sam analizirala njegovu natalnu kartu. Ovo što se desilo ništa nije slučajno. Bilo je planirano mnogo pre, iz razloga što je napravljena zavera u pravom smislu. Planete Mars, Sunce, Merkur - sve se našlo u njegovom 12. polju - kuća izolacije, zatvora, tuge, patnje, bola, opasnih tajnih neprijatelja na najvišem državnom nivou, i to je sve bilo u sazvežđu znaka Jarca", objasnila je astrološkinja za TV Prva.

Ona dodaje da je Novak, izdržavši sve što ga je snašlo, položio najveći mogući ispit što se tiče mentalnih sposobnosti.

Astrološkinja tvrdi da je cela priča "spakovana mnogo ranije", a da su viza i medicinski dokument koje je Novak dobio - "navlakuša".

Kako ona kaže, napravljen je "mračni i prljav" plan na državnom nivou, sa ciljem da se Novak Đoković na bilo koji način eliminiše, da ne igra na Australijan Openu.

"Tu je učestvovala Engleska koja je bila režiser, a ovi su bili samo scenografi", istakla je astrološkinja i dodala da su želeli da mentalno "polome" Đokovića.

"Namerno su ga stavili tamo, i verovatno te kamere koje su bile skrivene su im dale mogućnost da posmatraju kako se on ponaša u vanrednim okolnostima", tvrdi Veselinovićeva.

Govoreći o budućnosti Novaka Đokovića, astrološkinja tvrdi da se on neće vakcinisati ali da će učestvovati na preostalim turnirima.

"Moja poruka Noletu je da još godinu dana igra tenis, da bude na prvom mestu i da se povuče. Posle toga mu dolaze mnogo loši aspekti, da gubi, povrede, zvižduci", zaključila je Veselinovićeva.

Pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: