Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu?

Srpska muzička scena dominira u regiji, pa su srpski izvođači i ove nedelje na vrhu slušanosti u Hrvatskoj.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

09:03

Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu?
Foto: Printskrin/ TV Prva

Mladi Hrvati poslednjih dana, kao i inače, najviše slušaju cajke, trap i gledaju spotove srpskih jutjubera i muzičara, piše portal Index.hr.

Prvi je Cobi i njegov singl Zlatno dete. Ta pesma je za nedelju dana na Jutjubu preslušana tri miliona puta, a dobila je više od 88.000a lajkova. Pesmom je najavljen film Zlatni dečko, koji je pre nekoliko dana izašao u Srbiji. Drugi su Jala, Buba i Devito i njihov hit "Roze", koji je tokom dve nedelje preslušan gotovo 10 miliona puta. Treći u Hrvatskoj je video-spot srpskog jutjubera Brace Gajića koji nosi naziv "Istjerivači duhova u stvarnom životu".

Četvrta u Hrvatskoj je Anastasija Ražnatović, čija je pesma "Ubica" za pet dana skupila gotovo milion pregleda. Peta je mlada srpska jutjuberka i pevačica Breskvica. Njena pesma "Maska" je za devet dana skupila 1,34 miliona pregleda.

Pesma "Oh my God" je tek na šestom mestu po slušanosti. Za pet dana imala je 24 miliona pregleda, ali s obzirom na generalni trending – u Hrvatskoj i nije toliko popularna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: