Igranka bez prestanka - ponovo "skinut" spot Beogradskog sindikata

Nakon što je Jutjub uklonio spot za pesmu "Jedina Srpska" grupe Beogradski sindikat, oni su je ponovo postavili na svoj kanal. Međutim, sada je spot opet uklonjen.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

13:28

Igranka bez prestanka - ponovo
Foto: Sergei Elagin/ Shutterstock

Član grupe Feđa Dimović ponovo se oglasio na svom Instagram nalogu.

"Zbog novih prijava spot za pesmu Jedina Srpska je trenutno uklonjen sa Jutjub kanala BS-a i Danice Crnogorčević. Trenutno pokušavamo da rešimo problem i nadamo se da će spot uskoro biti vraćen", rekao je Dimović i zahvalio se na podršci.

"Neka naša borba bude neprestana", zaključio je on.

Podsetimo, u četvrtak, Jutjub je skinuo spot za pesmu "Jedina Srpska" po navodnom zahtevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtev navnodno nije ni podneo.

"Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavestio Jutjub. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je "Beogradski sindikat" obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao!", objavio je pre četiri dana Dimović na profilu na Instagramu.

Grupa je ponovo ponovo objavila spot za pesmu, što su njihovi obožavatelji ponosno ocenili kao "srpski inat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: