"Ed Širan je reinkarnacija moje pokojne pratetke" FOTO

Obožavalac pop pevača Eda Širana iz Danske, a poreklom iz Hrvatske, uveren je da je njegov idol reinkarnacija njegove pokojne pratetke, a za to ima i veoma dobar razlog.

Život

Izvor: B92, Jutarnji list

Subota, 15.01.2022.

18:06

Foto: Profimedia

Naime, tridesetogodišnji muzičar ima upečatljiv izgled, riđu boju kose i blede je put, a isto tako uz gotovo identične crte lica izleda i pokojna Dankinja.

Tako je istražujući svoje porodično stablo, student iz Danske otkrio kako njegova pokojna pratetka izgleda identično poput Širana. I samog Eduarda Hromkoviča iz Kopenhagena zapanjio je, tokom porodičnog okupljanja, pronalazak stare fotografije njegove pratetke, za koju su svi zaključili da je slika i prilika popularnog pevača.

Ed Širan pozitivan na koronavirus: "Izvinjavam se svima koje sam izneverio"

"Bilo je to tokom porodičnog okupljanja pre nekoliko godina. Tamo je bilo oko 200 ljudi. Moja porodica je prilično velika i raširena po nekoliko različitih zemalja", počeo je svoju priču za Njuzvik šokirani Eduard. Inače, kako je ispričao, tokom pomenutog porodičnog okupljanja, neko je izradio porodično stablo na kojem su bile i fotografije starijih generacija.
Foto: Profimedia
"Gledao sam slike, jer nisam poznavao svoju familiju. I tu je bila i ona, fotografija moje pratetke. Morao sam ponovo da pogleda, a čak sam i ispitao brojne članove svoje porodice da se uvere i sami. Svi su potvrdili da zaista izgleda kao Ed ŠIran", rekao je Hromkovič.

iako je Eduardova pratetka identičnog izgleda kao i slavni crvenokosi muzičar, student ne veruje da mđeu njima postoji ikakva druga povezanost.

"Nikad se ne zna, zar ne? Koliko ja znam, većina moje porodice živi i dolazi iz Slovačke. Ali, ako odete dovoljno daleko u prošlost, postoji i hrvatsko poreklo. Zato sumnjam da je moguća neka povezanost, nažalost", dodao je Eduard.

Robi Vilijams mu je pomogao: "Nisam znao gde ću završiti noć" Naime, neverovatna fotografija je postala hit na internetu kad ju je Eduard podelio na Reditu gde je u vrlo kratkom roku zaprepastila brojne korisnike koji nisu mogli da veruju svojim očima. Obožavaoci su njegovu pratetku ubrzo preimenovati u Edna Širan.

"Reinkarnacija Eda Širana. Nema sumnje u to", "Mnoga lica Eda Širana! Ovo je ludo", "Uvek sam znao da Ed Širan ima energiju stare tetke. Deluje kao uistinu mudra duša", "Za ime Boga. Ona doslovno ima njegovo lice! Sad sam sve video", samo su neki od komentara koji su usledili na Reditu, a nakon neverovatnog otkrića, Eduardova pratetka brendirana je kao Edna Širan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: