Šinejd O'Konor u bolnici zbog smrti sina: "Nema smisla živeti bez njega"

Pevačica Šinejd O'Konor prebačena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon smrti njenog 17-godišnjeg sina Šejna.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

15:22

Šinejd O'Konor u bolnici zbog smrti sina:
Foto: Profimedia/Good Morning Britain

U statusu na Tviteru Šinejd je otkrila da je bila s policijom i da je ubrzo prevezena u bolnicu.

"Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla živeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca me ne žele. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam", napisala je i zabrinula svoje pratioce. Međutim, pevačica se ubrzo izvinila zbog svojih reči.

"Žao mi je što sam sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vreme", poručila je. Podsetimo, tinejdžer Šejn nestao je početkom meseca a policija je odmah krenula u potragu. Međutim, sedamnaestogodišnjak je pronađen mrtav.

"Nakon pronalaska tela u Breju u Viklou u petak 7. januara obustavljena je potraga za nestalim 17-godišnjim Šejnom O'Konorom", rekao je predstavnik policije.

Šinejd ima još troje dece, 34-godišnjeg sina Džejka Renoldsa, 25-godišnju ćerku Rosin i 15-godišnjeg Džešuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: