Džon Majer u suzama dok vozi auto svog preminulog prijatelja Boba Sageta

Pevač Džon Majer objavio je juče emotivan video-snimak na Instagramu u kome je govorio o svom preminulom prijatelju, glumcu i komičaru Bobu Sagetu.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

08:48

Džon Majer u suzama dok vozi auto svog preminulog prijatelja Boba Sageta
Foto: Profimedia

Majer je sa komičarom i glumcem Džefom Rosom vozio Sagetov auto, koji su preuzeli sa međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu, a odlučili su da se uključe uživo i odaju počast zvezdi sitkoma "Puna kuća".
Saget, koji je u nedelju pronađen mrtav u hotelu Ric-Karlton u Orlandu, ostavio je svoj automobil parkiran na losanđeleskom aerodromu za put na Floridu.

Objavljeni detalji o smrti Boba Sageta

Majer je sedeo za volanom i rekao: "Nikada nisam poznavao ljudsko biće na ovoj zemlji koje bi moglo da pruži toliko ljubavi, pojedinačno i uopšte, tolikom broju ljudi na način da se svaka osoba oseća kao da je glavni lik u njihovom životu i oni su bili glavni lik u njegovom životu".
Ros je dodao: "On je zaista bio ljubav, i to je predstavljao. Imao je prelepu ženu, tri ćerke, a onda je svoju lažnu porodicu sa TV-a napravio svojom pravom porodicom".

Majer je kasnije sebe nazvao "početnikom" kada su u pitanju gubici, dok Sagetu to nije bilo nepoznanica, s obzirom na to da mu je sestra Gej umrla od skleroderme 1996.

"Jedina osoba koja je mogla da me posavetuje na suptilan način koji mogu da razumem bio je Bob. Jer, Bob je nažalost diplomirao na Univerzitetu gubitka", rekao je Majer i dodao: "Dakle, tip koji bi pomogao u ovoj prilici je onaj koji nije ovde", rekao je Majer kroz suze.

Poznati se oprostili od komičara – Džim Keri uz zajedničku fotografiju: "Veliko srce i divan um"

Postavši još emotivniji, Džon je rekao: "Imao je svaki izgovor na svetu da bude ciničan, da bude uznemiren, da ne veruje u sudbinu... Imao je sve razloge da bude ogorčen momak iza bara... ali smejao se i širio radost, njegov protest protiv okrutnosti ovih stvari je bio da se smeje, širi ljubav, bude detinjast, nevin i pun ljubavi".
Ros je zatim istakao da se Bob zaista brinuo o svima: "Ako ti treba doktor, ako ti treba advokat, ako ti treba sendvič u tri ujutru jer ti je neka devojka upravo slomila srce, Bob je bio taj momak".

Dodao je da je znao kako da se nosi sa uspehom i pomogne ljudima da ostanu uspešni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: