- Vesti -

Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja - preživela minus 20 stepeni

Ruske vlasti su saopštile da je beba koja je u Sibiru pronađena na minus 20 stepeni Celzijusa sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bebu je na udaljenom putu u blizini sela Sosnovka pronašlo pet tinejdžera, a nalazila se u kutiji za jaja. Roditelji jednog tinejdžera su devojčicu odmah prevezli u bolnicu gde je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Policija traga za majkom deteta te je otvorila istragu zbog pokušaja ubistva maloletne osobe. Roditelji tinejdžera žele da usvoje bebu

Roditelji tinejdžera, Dmitrij i Ana Litvinov, žele da usvoje bebu, ali moraju da pričekaju hoće li policija naći njenu rodbinu.

Dmitrij Litvinov je rekao da je petoro prijatelja izašlo u šetnju na pravoslavni Božić.

"Već je bio mrak, upalili su telefone kako bi videli šta se nalazi u kutiji. Unutra su pronašli bebu prekrivenu nečime što krpu na krpu i flašicu“, kazao je.

Litvinov i njegova supruga došli su po dete, za koje se procenjuje da je staro samo tri dana, i prevezli ga u bolnicu. Bojali su se da je zadobilo prevelike ozebline i da neće preživeti.

Po dolasku u bolnicu, lekar je brzo pregledao bebu i ugrejao je nežno trljajući joj ruke i noge. Bebi se zatim vratila boja u obraze te je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu