Severina ponovo o Srebrenici: "Bio je genocid, Srbija ne priznaje da se tako zove"

Severina Vučković posetila je Sarajevo gde je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji "Konačno petak", ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 13.01.2022.

14:15

Severina ponovo o Srebrenici:
Foto: Printscreen/TV Prva

U videu objavljenom 26. decembra na Fejsbuk stranici pomenute emisije, Severina je prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo reči o korupciji, te kako je "druga strana napravila veliki rijaliti", očigledno aludirajući na oca deteta Milana Popovića.

Onda je, ničim izazvana, spomenula Srebrenicu.

"Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin...", izgovorila je Severina s blagim osmehom.

Pevačica je zatim dodala: "Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove", rekla je Severina, misleći na Srbiju.

Njena izjava izazvala je oštre komentare u domaćoj javnosti, a u komentarima na vesti domaćih portala koji su preneli Severininu tvrdnju, bilo je mnogo onih koji su pozvali da se pevaččici zabrani ulazak i rad u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

433 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: