Netfliks snima dokumentarac o Novaku – sve o skandalu u Australiji

Netflix će snimiti dokumentarac o Novaku Đokoviću i dešavanjima u Australiji, prenosi "Sportsmejl".

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.01.2022.

23:50

Netfliks snima dokumentarac o Novaku – sve o skandalu u Australiji
Foto: Profimedia/BELGA PHOTO PATRICK HAMILTON

Prema njihovim saznanjima, ekipa je već tamo i ima bombastične snimke cele situacije.

Dokumentarna serija biće po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 "Drive to Survive".

Seriju će uraditi londonski Box to Box film, dok će režiser biti upravo čovek koji je bio iza projekta "Drive to Survive" – Džejms Gej Rivs.

"Dejli Mejl" i "Sportsmejl" navode u saznanjima da će dokumentarna serija imati nekoliko epizoda.

"Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa sa svetskim brojem jedan. Oni će pratiti Novaka, imaće pristup i zabranjenim delovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente", navodi se u tekstu.

Za sada nema više informacija, samo da se polako radi na projektu i da se planira jedan od najvećih i najboljih sportskih dokumentaraca svih vremena.

Australijan open počinje 17. januara, ali on više nije u centru pažnje.

Podsećamo, Novak Đoković je stigao u Melburn gde je priveden i odbijena mu je viza, pa je pet dana proveo u imigracionom hotelu.

Posle pet dana je pobedio na sudu Vladu Australije i pušten je na slobodu.

Sada očekuje konačnu odluku Imigracionog ministra Australije Aleksa Hoka, da li će ga deportovati ili će mu dopustiti da ostane u državi i igra na Australijan openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: