Američki glumac i dalje krije vezu sa srpskom lepoticom – privatnost, posao ili rasizam?

Američki glumac Džej Elis, zvezda serije "Insecure", koji sa srpskom glumicom i TV licem Ninom Seničar ima dvogodišnju ćerku Noru Grejs, ponovo je tema u tamošnjoj javnosti jer na društvenim mrežama nema nijednu sliku svoje emotivne partnerke.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.01.2022.

15:32

Američki glumac i dalje krije vezu sa srpskom lepoticom – privatnost, posao ili rasizam?
Foto: Profimedia/ imageSPACE

Razlog tome, kako se pre tri meseca spekulisalo na društvenoj mreži Tviter, jeste da publicista Džeju Elisu sugeriše da "svoju belu ženu drži dalje od Instagrama".

U svakom slučaju, mnogi su bili iznenađeni saznanjem da je srpska lepotica Elisova dugogodišnja partnerka. 

"On je oženjen belom ženom???", upitao je u neverici jedan korisnik Tvitera, jer se Nina Seničar ne pojavljuje ni na jednom zvaničnom profilu glumca, iako su u vezi od 2015. godine i imaju dete.

Međutim, Elis, koji u filmu "Top Gun: Maverick" uz Toma Kruza i Vala Kilmera tumači jednu od glavnih uloga, sve vreme prati Ninu na Instagramu i lajkuje fotografije na kojoj je sa njihovom ćerkom Norom.
Nakon spekulacija da su početkom 2021. godine prekinuli emotivnu vezu, par se pojavio u Kanu, na čuvenoj gala večeri američke fondacije za istraživanje side Amfar, koja se po tradiciji priređuje na Azurnoj obali tokom održavanja najprestižnije festivalske filmske smotre u svetu.

Nina Seničar u poslednje vreme nije davala intervjue niti je želela da komentariše odnos sa svojim izabranikom, a Elis je u više navrata izjavljivao za medije da privatni život radije želi da sačuva za sebe.
Glumac je u oktobru prošle godine potvrdio da je u vezi, ali nije želeo da otkriva više.

"Ja sam u veoma srećnoj vezi i na tome se zaustavljam. Ne brinem baš ni o čemu drugom i to je to. Dajemo sve od sebe u onome što radimo, bez obzira na kojoj smo strani industrije... Za mene je emotivna veza verovatno najvažnija stvar koju dvoje ljudi mogu da imaju", rekao je tada Elis za "The Jasmine Brand".

Dok mnogi misle da glumac partnerku krije od javnosti jer to može loše da utiče na njegov posao, pojedinci ipak smatraju da je pravi razlog mnogo dublji, pišu američki mediji pozivajući se na komentare na Tviteru u kojima se navodi da Džej Elis ima bazu obožavateljki među crnim ženama.

"To ne funkcioniše zajedno... svi kriju svoje bele partnere zbog toga", napisao je jedan korisnik, na šta je neko dodao: "Cela crna zajednica bi vas kritikovala što nemate crnog partnera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: