Baka Prase raskinuo sa devojkom influenserkom

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase na društvenoj mreži Instagram potvrdio je raskid sa devojkom Anjom Blagojević.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.01.2022.

17:52

Baka Prase raskinuo sa devojkom influenserkom
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Jutjuberi su rešili da završe odnos jer im "nije išlo", a Bogdan je na Instagramu napisao poruku pratiocima. Kako kaže, nije reč o šali.

Baka Prase priveden zbog smrti jutjuberke

"Anja i ja smo raskinuli... Nije nikakav prenk, samo eto... Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put", napisao je Baka Prase, pa dodao:
Baka Prase se vraća u Srbiju "uprkos pretnjama" – u Amsterdamu je "dosadno" VIDEO

"Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam i da, "dominiram", kako sam reko u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo zajedno više skroz jasna, iskreno, nemam snage... Nadam se da ćete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: