Nikolasu Kejdžu izmakla uloga u "Kumu 3"- "Ne, neće se desiti"

Nikolas Kejdž je otkrio da je od svog strica, reditelja Frensisa Forda Kopole, tražio ulogu u trećem nastavku filma “Kum”, ali je odbijen.

Život

Izvor: 24sata.rs

Nedelja, 09.01.2022.

15:07

Nikolasu Kejdžu izmakla uloga u
Foto: Profimedia

Govoreći na okruglom stolu koji je organizovao The Hollywood Reporter, glumac se prisetio priče kada su ga pitali o filmu u kojem bi voleo da glumi, ali da za to nije imao dozvolu.

"Ovo je veoma sramotan odgovor na vaše pitanje, OK, jer uključuje porodicu. Tako da je stric režirao film Kum III i ja sam rekao Stvarno mislim da bi trebalo da budem u tvom filmu, striče. Stvarno mislim da je dobra ideja da me izabereš. Mislim da bih mogao da odigram ovu ulogu.” – prisetio se Kejdž i nastavio;

"Hteo je da izabere Endija Garsiju, a ja sam rekao Ali ja samo sebe više vidim kao sina Džejmsa Kana, a on glumi Sonijevog sina. Ne izigrava Majklovog sina. On je Sonijev sin. Osećam se malo više kao Džejms Kan. To se jednostavno nije desilo. Ne, neće se desiti. To je bio film u kome sam želeo da glumim, ali nisam. Eto", rekao je glumac.

Treći deo "Kuma" je poslednji deo u triologiji a u njemu su glumili Al Paćino, Dajan Kiton, Talija Šir, Endi Garsija, Bridžit Fonda i Sofija Kopola.

Iako je nominovana za sedam Oskara, uključujući i najbolji film, mnogi ga je smatraju najgorom u trilogiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: