Dženet Džekson potpuno ogoljena – o "onoj bradavici", bratu i porodičnim tragedijama

U novom dokumentarcu koji bi trebalo da bude premijerno prikazan krajem ovog meseca, Dženet Džekson nudi redak uvid u svoj život i borbe. Dženet je zajedno sa svojim i Majklovim bratom Randijem Džeksonom režirala dokumentarni film 'Dženet Džekson'.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.01.2022.

20:11

Dženet Džekson potpuno ogoljena – o
Foto: Profimedia

A prvi deo drugog dokumentarca 'Dženet Džekson' trebalo bi da se premijerno prikaže na Lifetime i A&E 28. januara, na 40. godišnjicu njenog istoimenog debitantskog albuma iz 1982. godine.

"Dženet je doživela velik uspeh, ali i videla neverovatnu tragediju. Ona je pretrpela buran privatni život suočena s izvanrednom pažnjom javnosti", glasio je sinopsis za 'Dženet Džekson'.

U sinopsisu takođe stoji – "Dokumentarni film opisuje Dženetin povratak na svetsku scenu nakon iznenadnog prekida s muzikom. Govoreći kao nikad pre, Dženet takođe raspravlja o svemu, uključujući i njen nastup na Superboulu s Džastinom Timberlejkom 2004, smrt njenog brata Majkla Džeksona i njeno majčinstvo, a nakon što je njena romantična veza prekinuta, počinje da se osvrće na svoj život i da razmišlja o svojoj borbi do vrha". Nadolazeći projekat Dženet Džekson sadrži neviđene kućne video-zapise, kao i intervjue, uključujući i samu pevačicu, koja govori o suočavanju s porodičnim tragedijama, kao i o seksualnom zlostavljanju dece i optužbama protiv njenog brata, koje je on uvek negirao.

Takođe prikazuje snimak kralja popa kako napušta sudnicu s Dženet i njihovom majkom nakon jednog dana postupka na suđenju za zlostavljanje dece 2005. godine.

Dženet je potom upitana da li su optužbe uticale na nju, što se tiče karijere, a ona je odgovorila da jesu. U suđenju 2005. Majkl je oslobođen optužbi za zlostavljanje 13-godišnjeg dečaka. Policija je 1993. godine istražila pevačicu zbog navoda o seksualnom zlostavljanju drugog 13-godišnjeg dečaka, ali nije pronašla dokaze te godinu dana kasnije Majkl Džekson i tinejdžerova porodica postigli su nagodbu.

Dženet je retko komentarisala optužbe za seksualno zlostavljanje dece protiv Majkla, ali je ipak stala uz svog brata, a ona i članovi porodice često su mu se pridružili na suđenju.
Foto: Profimedia
No, Dženet je jedna od najpopularnijih pop umetnica svih vremena, vodila je top-10 liste sve do ranih dvehiljaditih. Njena karijera je zastala usred suđenja 2005. protiv Majkla, ali još važnije, neposredno nakon njenog zloglasnog incidenta.

Dženet je nastupila s Džastinom Timberlejkom na 'Superboulu', a duo je izveo njegov hit "Rock You Body", a na kraju kog je Timberlejk strgnuo s pevačice deo odeće, izloživši pogledima i kamerama njenu desnu dojku prekrivenu samo srebrnom zvezdom, što je rezultiralo "američkom tragedijom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: