Kako slavi čovek koji zarađuje 140.000 dolara svakog minuta? Doček kod Džefa Bezosa na jahti FOTO

Osnivač Amazona Džef Bezos (57) i njegova devojka Loren Sančez (52) dočekali su Novu godinu na jednoj zabavi koja se odvijala uz bazen u St. Bartsu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.01.2022.

18:20

Kako slavi čovek koji zarađuje 140.000 dolara svakog minuta? Doček kod Džefa Bezosa na jahti FOTO
Foto: Profimedia

Milijarder i njegova draga prilično su se opustili, a društvo su im pravili njegov mlađi brat Mark, Lorenin sin Niko i bivša zvezda NFL-a Toni Gonzales.

Bezos je svoje snažne mišiće, na kojima neumorno radi u poslednje vreme, utegnuo u košulju, a na glavi je nosio sunčane naočare u obliku srca.

"Tako smo se zabavili sinoć slaveći uz ludu disko zabavu s porodicom, ali Nova godina je takođe odlična prilika za fokusiranje na lični rast, obnovu, ponovno rođenje i posvećivanje pažnje svakom životnom trenutku. Dobrom i lošem, svima. Slavite i rastite", poručio je Bezos na društvenim mrežama, a njegova zaljubljena devojka poručila mu je sledeće: "Volim te, dušo. Zbog svih razloga i bez razloga."

Njih dvoje nisu se odvajali jedno od drugog te su bili vrlo bliski, a poslednjih nekoliko dana uživaju u svakom zajedničkom trenutku na odmoru. Tako su do sada bili na planinarenju, sunčali su se na jahti i bavili se brojnim drugim romantičnim aktivnostima.

S prijateljima su unajmili luksuznu jahtu na kojoj može spavati do sedam osoba u glavnom apartmanu, a ima i dve dvokrevetne kabine te još dve dodatne kabine. Cena iznajmljivanja iznosi od 38.000 do 42.000 dolara, plus troškovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: