Leši se vraća kući: Čovek se pojavio na vratima svog stana sat nakon što je sahranjen

Laurencija Armendariza, 62-godišnjeg muškarca iz meksičkog Guačočija, niko nije obavestio da je umro, pa je po povratku kući zatekao zabezeknute članove svoje porodice samo neki sat nakon što su se oprostili od njega, i – sahranili ga.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2021.

15:29

Leši se vraća kući: Čovek se pojavio na vratima svog stana sat nakon što je sahranjen
Foto: Profimedia

Armendariz se pojavio na kućnom pragu ubrzo nakon što je održana sahrana, a neverovatna priča o propustu nadležnih službi dospela je u svetske medije.

Naime, on je nedelju dana pre incidenta otišao da radi u neimenovanom i dosta udaljenom mestu, međutim, nakon što mu se izgubio svaki trag, porodica je obavestila policiju, koja je navodno pronašla telo muškarca upravo tamo gde je Armendariz trebalo da se nalazi.

Međutim, umesto da nadležne službe utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, telo je odmah prosleđeno porodici, jer su nadležni zaključili da ima identične fizičke karakteristike.

Iako je porodica na pokojniku uočila neke razlike, rečeno im je da je to sasvim normalno i da su pojedini detalji koji ih zbunjuju posledica smrti.

Tako je porodica 21. decembra organizovala sahranu, ali samo neki sat kasnije usledio je šok.

"Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući", prepričao je situaciju Armendariz za list Razón de Méhiko".

Lokalni mediji u nastavku su preneli da sada sledi ekshumacija i utvrđivanje pravog identiteta preminulog muškarca, dok Armendariza čeka birokratska zavrzlama i dokazivanje da je živ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: