Australijski potpredsednik vlade izvređao Džonija Depa – voditelji prekinuli intervju VIDEO

Zamenik australijskog premijera Barnabi Džojs u sredu je izvređao Džonija Depa u direktno prenošenom programu, zbog čega su voditelji morali da prekinu njegovo izlaganje, kako ne bi bio ugrožen sudski postupak koji holivudski glumac vodi u SAD.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2021.

08:33

Australijski potpredsednik vlade izvređao Džonija Depa – voditelji prekinuli intervju VIDEO
Foto: Profimedia

Lider Nacionalne partije Džojs (54) vređao je Depa, nazvavši ga "deads***" – australijski žargonski izraz za prezrenu osobu nakon što su ga pitali o najnovijem događaju sa Depovom bivšom ženom Amber Herd, koja je nazvala svog novog psa po Džojsu.

Amber Herd je na Tviteru ranije tog dana objavila da je svom psu dala ime Barnabi Džojs aludirajući na incident iz 2015. kada su ona i njen tadašnji muž Dep ilegalno doveli svoje pse u Australiju, a Džojs je zapretio da će ubiti životinje.
"Ne shvatam. Zaboravio sam na nju, ali ona očigledno misli na mene", odgovorio je Džojs, a zatim priznao da je "polaskan" što je glumica nazvala psa njegovim imenom.

Amber Herd je izbegla osudu za krijumčarenje pasa 2016. godine, ali joj je izrečena novčana kazna od 1.000 dolara.

Džoniju Depu i Amber Herd je potom naređeno da se javno izvine zbog ugrožavanja bezbednosti granice, na šta su podsetili voditelji tokom jučerašnjeg intervjua sa Džojsom u emisiji "Sunrise". "Izgledaju kao dvoje terorista u podrumu u Libanu. Oni su ludi", rekao je Džojs o sada već čuvenom video-snimku u kome se bivši holivudski par obraća javnosti.

Političar je potom krenuo u napad na Depa (58), koga je Amber Herd optužila za verbalno i fizičko zlostavljanje – tvrdnje koje glumac odlučno negira a zbog čega se vodi i sudska borba.

"U pravu sam za Džonija. Znate, ona je mislila 'Džoni je divan, Džoni je divan'. Džoni je deads***", rekao je Džojs. Voditelji emisije su bili zatečeni komentarom, a zatim su brzo završili intervju.

"Porota još uvek raspravlja o tome u ovom trenutku", rekao je voditelj Širvington, pozivajući se na tekuću tužbu za klevetu od 50 miliona dolara koju je Dep podneo protiv Amber Herd.

Drugi voditelj je bio saglasan: "Zaista, porota još uvek raspravlja o tome, tako da ćemo to ostaviti tamo".

Bivši član Depovog benda: "Amber Herd ga je uništila"; "Pio je i drogirao se do tačke ludila"

Dep tuži svoju bivšu suprugu na sudu u Virdžiniji zbog članka koji je napisala za "Vašington post" 2018. godine, jer je u tom tekstu opisala kako je bila žrtva nasilja u porodici.

Nikada nije spominjala Depa po imenu, ali on veruje da je bilo očigledno da ga je Amber Herd pominjala kao nasilnika. Dep je negirao da je bilo kada zlostavljao Amber Herd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: