Osveta se služi hladna: Amber Herd se revanširala "znojavom, debelom čoveku iz Australije"

Amber Herd je svog novog psa nazvala Barnabi Džojs, po australijskom ministru sa kojim se svađala 2015. godine.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.12.2021.

14:28

Osveta se služi hladna: Amber Herd se revanširala
Foto: Profimedia

Verbalni rat između glumice i tadašnjeg ministra poljoprivrede Australije usledio je nakon što su Amber Herd i Džoni Dep, sada njen bivši muž, prekršili propise o karantinu za pse u Kvinslendu.

Dolazeći u posetu Depu, koji je tada snimao peti deo filma Pirati sa Kariba, glumica je letela avionom sa svojim psima Pistolom i Buom, ali nije obavestila vlasti o tome.

Amber Herd je otkrivena kada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se vidi kako ona i Dep, sa svojim ljubimcima, posećuju salon za negu ljubimaca.

Par je dobio nekoliko dana da jorkširske terijere vrati u Sjedinjene Države, a incident je izazvao verbalni rat sa australijskim potpredsednikom vlade, koji je u to vreme bio i ministar poljoprivrede.

"Samo zato što je Džoni Dep ne znači da je izuzet od australijskog zakona", rekao je tadašnji ministar poljoprivrede Barnabi Džojs.

On je objasnio da postoji proces ako želite da dovedete životinje – nakon dobijanja dozvole, ljubimci idu u karantin i onda možete da budete sa njima.

Dep je zatim Džojsa nazvao nekom vrstom "znojavog, debelog čoveka iz Australije".

Herdova je kažnjena sa 1.000 dolara nakon što je priznala da je dala lažni imigracioni dokument u kome nije prijavila pse.

Sada je glumica, koja se razvela od Depa 2017. godine, predstavila Džojsovog imenjaka svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: