Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Nakon što su bivše devojke Hjua Hefnera, bliznakinje Šenon, iznele detalje o njihovom odnosu sa pokojnim osnivačem časopisa Plejboj, na mrežama sada kruži i snimak na kome Holi Medison, jedna od Hefnerovih najpoznatijih devojaka, govori o životu sa njim.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.12.2021.

08:29

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica:
Foto: Profimedia

U predstojećoj dokumentarnoj seriji koja će prikazati nepoznate detalje iz života Plejbojevih zečica, glavnu reč ima upravo Holi Medison. Zečica je i ranije govorila o dešavanjima u zloglasnoj Plejbojevoj vili, u svojim memoarima iz 2015. godine.

U novom isečku iz serije "Tajne Plejboja", koja će premijeru imati u januaru 2022. godine, Medison kaže da je bila u "krugu groznih stvari koje su se događale u vili", i dodaje da bi pokojni Hefner brzo izgubio živce kad god bi ona učinila nešto sa čime se on ne slaže. Dokumentarac koji traje deset sati otkriće emocionalnu borbu koju je Medison doživela dok je bila u vili pre Hefnerove smrti, 2017. godine, kada je on imao 91 godinu.

Nakon što je šest meseci živela u vili sa grupom identičnih plavokosih lepotica, Medison je ispričala kako je Hef poludeo i vikao na nju kada je odlučila da ošiša svoju dugu kosu. Rekao joj je tada da izgleda "jeftino i ofucano".

"Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino", izjavila je ona u snimku.
Sondra Tiodor, jedna od devojaka iz vile, potvrdila je njenu priču, a u istom snimku tvrdi da su sve konstantno bile drogirane i da je takav život bio iscrpljujući.

Pominje se i da ih je Hefner drogirao kako bi "lakše širile noge".

Navodno je devojkama davao kviluds (Quaaludes), drogu koja se često koristila za poboljšanje seksa ali i kao sedativ posle kog bi devojke brzo ostajale bez svesti. Ta droga je danas poznatija i pod imenom "metakvalon".
Njegova bivša sekretarica Lisa Loving Baret takođe je potvrdila ove priče

"Kviluds je droga koju su nazivali i širiteljem nogu. Hefner bi devojkama davao sedative kako bi lakše širile noge", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

203 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: