Zvezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje objavama na Instagramu FOTO

Ako postoji jedna stvar koju Tom Felton, zvezda Harija Potera, zna da radi, to je prisutnost na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.12.2021.

11:12

Zvezda Harija Potera ne prestaje da iznenađuje objavama na Instagramu FOTO
Foto: Profimedia

U proteklo vreme nalog Toma Feltona na Instagramu postao je jedno od najboljih mesta za viđanje slavnih. Kada ne deli zabavne trenutke okupljanja sa svojim kolegama iz Harija Potera, on objavljuje fotografije sa, ni manje ni više, članovima britanske kraljevske porodice Vilijamom i Kejt.

Srušila se zvezda filma o Hariju Poteru – pomogao mu Toni Kukoč FOTO

U franšizi o Hariju Poteru Tom Felton je igrao Draka Melfoia, mladog Sliterina sa prijateljima na visokim pozicijama, a čini se da i u stvarnom životu ima sklonost da okuplja istaknute ličnosti.

Ne dešava se svaki dan da neko dobije priliku da razgovara sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža, posebno ne u srcu Vestminsterske opatije. Kako Felton objašnjava u naslovu objave, povod za ovu priliku bio je predstojeći televizijski specijal "Kraljevske pesme: Zajedno na Božić".
Prema opisu kanala ITV, gosti će biti mnoge poznate ličnosti, službenici, nastavnici, kao i pripadnici oružanih snaga, a cilj programa je da okupi Britance, istakne važnost mentalnog zdravlja i ljudske povezanosti nakon godinu i po dana problema i zatvaranja zbog pandemije kovida 19.

Tom Felton otkrio kako se oseća nakon "zastrašujuće epizode" na golf terenu VIDEO

Iako nije jasno koju će ulogu Felton imati u specijalu, fanovi znaju da je tokom pandemije on već učinio mnogo toga da ih razveseli svojim objavama na društvenim mrežama.

Podsetimo, Felton se nedavno družio sa kolegama Danijelom Redklifom, Emom Votson i Rupertom Grintom, kako bi snimili retrospektivu povodom 20. godišnjice filmske franšize, a specijal "Hari Poter: Povratak u Hogvorts" premijerno će biti prikazan 1. januara 2022.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: