Toni Cetinski: "Otkazaću koncert ako ne ukinete kovid potvrde"

Pevač Toni Cetinski (52) razmišlja o tome da otkaže koncert u Zadru koji bi trebalo da održi 22. decembra ukoliko uslov za ulazak na koncert bude kovid potvrda.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

17:42

Toni Cetinski:
Foto: Printscreen/Prva TV

"Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva niko nam nije spomenuo kovid potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da, dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan i neću ga ni potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvek nije na prodaju uprkos potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje porodice", napisao je Cetinski u objavi na Fejsbuku.

Kako kaže, kovid potvrda nije u skladu sa životnim uverenjima njegovih saradnika i njega i podseća da su celu turneju u Sloveniji otkazali iz istog razloga.

"ko se u Boga uzda, gladi se ne boji", tvrdi Toni i ostalim kolegama želi lep provod i praznike.

"Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi želeli da nas bude! Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gde bili, voli vas vaš Toni", poručio je pevač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: