Iznervirani Alek Boldvin poleteo ka novinaru, Hilarija sve snimala VIDEO

Alek Boldvin u ponedeljak uveče snimljen je ispred kuće reditelja Vudija Alena na Menhetnu u Njujorku, gde se verbalno sukobio sa Džonom Levinom, novinarom Njujork posta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

15:05

Iznervirani Alek Boldvin poleteo ka novinaru, Hilarija sve snimala VIDEO
Foto: Profimedia

"Gospodine Boldvin, šta vas dovodi u Njujork?", upitao je reporter holivudskog glumca, na šta ga je Alekova supruga Hilarija zamolila da ode. Kada je novinar to odbio, Boldvin se, vidno iznerviran, okrenuo i zaleteo prema njemu.

"Ne bih nikad to uradio" – Alek Boldvin sada tvrdi da nije povukao obarač VIDEO

"Ne smete fotografisati ispred nečije privatne kuće!", viknuo je Boldvin, gestikulirajući rukom u kojoj je držao kišobran i pokušavao da odgura Levina natrag na trotoar.

Hilarija je, očigledno zabrinuta da bi prepirka mogla da preraste u fizički obračun, uhvatila muža i zadržala ga na mestu sve dok se on napokon nije okrenuo i vratio prema ulaznim vratima Alenove kuće. "Ali ovo nije... Ovo je javno vlasništvo!", uzvratio je Levin, dok mu je Hilarija i dalje uporno ponavljala: "Odlazi, prestani!" Pri tome je energično mahala svojim mobilnim telefonom kojim je verovatno snimala novinara, piše Dejli mejl.

"Super zbog tebe" – ironična poruka Aleka Boldvina kolegi

"Zar stvarno niste povukli obarač? Verujete li da je pištolj opalilo a da niste povukli obarač? Da li se zaista radilo o kvaru?", Levin nije prestajao da postavlja pitanja o nesreći na setu filma "Rust", u kojoj je glumac slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

Ali Boldvin mu nije odgovorio – vrata iza njega su se već zatvorila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: