Džejeva ćerka snimila pesmu posvećenu tati: "Nije naivno biti njegovo dete" VIDEO

Na godišnjicu smrti Džeja, legende narodne muzike, njegova ćerka Marija ispunila je njegovu želju i predstavila pesmu "Od kada nisi ti kraj mene" posvećanu ocu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2021.

10:36

Džejeva ćerka snimila pesmu posvećenu tati:
Foto: Printscreen/Prva TV

Na pitanje kako se oseća, Marija je rekla "kako mora", ali da je odlučila da na godišnjicu smrti ispuni tati želju.
Džejeva želja je da mu ćerka bude u muzičkim vodama, iako se ona odupirala sve ovo vreme i otišla u drugu profesiju.

Aleksandar Jovanović, koji je pisao tekst, naveo je za TV Prva da nije bio teret napisati tu pesmu, jer "kada nešto radiš iz srca, ne postoji šansa da omaneš i uradiš nešto loše".

Voditelji su primetili da mu se tresu ruke, a on je to objasnio time što stoji iza nečega što će dragu i talentovanu osobu da gurne u vode u koje može da dobro pliva ili da se udavi.

"Napisao sam tekst kao kada bi Džej pevao tu pesmu", priznao je Jovanović.

Marija je navela da nije naivno biti Džejeva ćerka u muzičkom svetu.

"Ali koliko god da sam njegova ćerka, ja ne mogu da budem kao tata ali trudim se da budem najbolja to mogu", priznala je ona i dodala da nije bilo sumnje da će njena prva pesma biti posvećena njemu.

Jovanović kaže da je istog dana kada je Džej preminuo napisao tekst za pesmu koja neće nikada biti snimljena, a kako zvuče stihovi, pogledajte u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: